Costuri publicare

Costurile de publicare a unei cărţi însumează costuri de elaborare copertă, costuri de tehnoredactare, costuri de corectură, costuri de tipărire, costuri de publicitate. Aceste costuri se calculează în funcţie de datele tehnice ale cărţii: format, număr de pagini, număr de exemplare (tiraj), conţinut (poezie, proză, text simplu, text cu grafică, etc).

Aceste costuri  sunt menţionate în contractul de editare care prevede datele tehnice ale cărţii, costurile şi termenul de publicare a cărţii.

Există un cost standard care se trimite autorului în oferta de preţ pentru publicare de carte, la care se adaugă fiecare serviciu în plus (dacă este nevoie): culegere text, corectură ortografică, scriere prefaţă, scriere recenzie, etc.

Dacă ne trimiteţi textele fără diacritice sau greşeli de culegere, vom adauga servicii editoriale suplimentare la oferta de preţ standard, iar acestea vor costa suplimentar!

Servicii editoriale la Editura Genius: analiză text literar, analiză stilistică, alegere titlu carte, alegere format carte, elaborare copertă, corectură ortografică, corectură/ redactare stilistică, scriere prefaţă, scriere cronică/ recenzie, scriere text coperta IV, culegere text.

Publicare carte. Publicare tineri scriitori. Editare carte. Editare text, corectură, tehnoredactare carte.